Вибір обчислювальних мереж для комп’ютерно-інтегрованих технологічних комплексів - Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2001)
Проектування комп’ютерно-інтегрованої системи управління (КІСУ) починають з структуризації системи, виділяють задачі розробки загальної структури системи і задачі розробки програмно-технічної структури при вирішенні якої існує три рівня деталізації: рівень обчислювальних мереж, рівень РС, рівень пристроїв зв’язку з об’єктом. Designing computer-integrated management system (CIMS) begin with the structuring of the system, allocate the task of designing the overall structure of the system and the task of designing the software and hardware structures in the solution of which there are three levels of detail: the level of computer networks, the PC level, the level of communication device with the object.
Keywords: обчислювані мережі; комп’ютерно-інтегровані технологічні комплекси; структура; computer networks; computer integrated process systems; structure; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка