Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату - Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна (My University, 2013)
Бісквіт – це кондитерське тісто, виготовлене з борошна, цукру та яєць. Розроблена технологія виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини. Biscuit – pastry dough is made from flour, sugar and eggs. Technology of production of semi-finished biscuit using plant materials.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; кабачок; технологія; кондитерський виріб; biscuit semis; zucchini; technology; confection; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції