Петруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаФіліпенко, Вікторія Валеріївна2014-03-132014-03-132013Нєміріч, О. В. Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, В. В. Філіпенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 139-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13108Бісквіт – це кондитерське тісто, виготовлене з борошна, цукру та яєць. Розроблена технологія виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини. Biscuit – pastry dough is made from flour, sugar and eggs. Technology of production of semi-finished biscuit using plant materials.бісквітний напівфабрикаткабачоктехнологіякондитерський вирібbiscuit semiszucchinitechnologyconfectionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикатуThesis