Фактори впливу на формування комплексу маркетингу підприємств харчової промисловості України - Стеценко, Вікторія Анатоліївна (My University, 2013)
В роботі досліджено фактори, що чинять опосередкований та прямий вплив на формування комплексу маркетингу підприємств харчової промисловості України, виявлено найвагоміші для кожної галузі. Дане дослідження є першоосновою в аналізі і удосконаленні методології формування маркетингового комплексу на підприємствах харчової галузі України. The factors that have a direct and indirect influence on the formation of the marketing mix of the food industry in Ukraine were investigated in this paper,and were found most important for each industry. This study is a fundamental principle in the analysis and improvement methodology forming the marketing mix in the food industry in Ukraine
Keywords: комплекс маркетингу; харчова промисловість України; marketing mix; the food industry of Ukraine; кафедра маркетингу