Методичні засади аналізу процесів відтворення основних засобів та їх інвестування - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2006)
Представлена методика аналізу процесів відтворення основних засобів та їх інвестування: визначена цільова послідовність даного дослідження, відповідно до неї проведене групування показників, уточнені та обґрунтовані підходи до визначення показників. Представлена методика анализа процессов воспроизводства основных средств и их инвестирования: определена целевая последовательность данного исследования, согласно ей проведено группирование показателей, уточнены и обоснованы подходи к определению показателей. In this article the methods of analysis of reproduction processes of capital assets and their investing are presented: the succession of this investigation in order to gains is determined, according to this succession the grouping of indexes is done, the methods of indexes distinguishing are specified and substantiated.
The methodical bases of analysis of process of fixed assets reproduction and their investment
Keywords: основні засоби; відтворення; інвестування; зношування; відшкодування; показники стану; показники відтворення; основные средства; воспроизводство; инвестирование; износ; показатели состояния; показатели воспроизводства; capital assets; reproduction; investing; wearing out; compensation; indexes of status; indexes of reproduction; кафедра маркетингу