Обгрунтування раціональних параметрів пристроїв формоутворення і транспортування картонних пачок у пакувальних машинах - Гавва, Олександр Миколайович; Зворська, Аліна (My University, 2014)
Сьогодні на ринку пакувальних матеріалів з'явилась тенденція до створення і використання існуючих екологічно чистих матеріалів. Тому така упаковка, як картонна пачка стає знову актуальною і повертає втрачені позиції.чистых материалов. Today the market of packaging materials was a tendency to create and use existing environmentally friendly materials. Therefore, this package as cardboard pack becomes relevant again and return lost ground.
Keywords: картонна пачка; пакування продукції; пакувальна машина; carton boxes; packaging products; packing machine; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв