Методи досліджень в біотехнології. Конспект лекцій - Антонюк, Марія Миколаївна; Волошина, Олена Семенівна (My University, 2012)
У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Методи тонкої очистки речовин – хроматографія, 2. Електрохімічні методи, 3. Спектроскопія; In the compendium of lectures next questions are considered: 1. Methods of the thin cleaning of substances are a chromatography, 2. Electrochemical methods, 3. Spectroscopy.
Keywords: ядерний магнітний резонанс; NMR; хроматографія; електрохімічні методи; електромагнітні хвилі; фотометрія; спектроскопія; потенціометрія; комбінаційне розсіювання; випромінювання; analysis; chromatography; electrochemical methods; hertzian waves; photometry; spectroscopy; helipot; кафедра біотехнології і мікробіології