Оборотність термодинамічних процесів - Ломейко, Олександр Петрович; Кулінченко, Віталій Романович (My University, 2012)
Розглядаються умови оборотності у технічній термодинаміці та схеми теплоенергетичних установок для здійснення кругових процесів, аналізується поняття ентропії, як ключа для визначення внутрішньої і зовнішньої оборотності і необоротності процесів.
Keywords: термодинаміка; оборотність; необоротність; цикл; ентропія; холодильний коефіцієнт; thermodynamics; circulating; irreversibility; cycle; entropia; refrigeration coefficient; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв