Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор Сергійович2014-05-202014-05-202008Романова, З. М. Оптимізування технології пивного сусла шляхом обробки магнітним полем / З. М. Романова, В. С. Зубченко // Харчова промисловість. — 2008. — Вип. 6. — С. 38-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14419Досліджені процеси, що відбувають під час приготування пивного сусла під впливом постійного магнітного поля. Визначено оптимальні значення напруженості постійного магнітного поля і тривалості його дії для підвищення стабільності пивного сусла і на покращення його якості. The processes are serving in the preparation of beer wort under the influence of a constant magnetic field. The optimum value of the constant magnetic field intensity and the duration of its action to increase stability of beer wort and improve its quality.otherмагнітне полезатиранняферментатигідролізсуслоmagnetic fieldgroutfermentatyhydrolysismustкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізування технології пивного сусла шляхом обробки магнітним полемArticle