Оптимізування технології пивного сусла шляхом обробки магнітним полем - Романова, Зоряна Миколаївна; Зубченко, Віктор Сергійович (My University, 2008)
Досліджені процеси, що відбувають під час приготування пивного сусла під впливом постійного магнітного поля. Визначено оптимальні значення напруженості постійного магнітного поля і тривалості його дії для підвищення стабільності пивного сусла і на покращення його якості. The processes are serving in the preparation of beer wort under the influence of a constant magnetic field. The optimum value of the constant magnetic field intensity and the duration of its action to increase stability of beer wort and improve its quality.
Keywords: магнітне поле; затирання; ферментати; гідроліз; сусло; magnetic field; grout; fermentaty; hydrolysis; must; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства