Взаємозв’язок показників самозабезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2014)
В роботі проведена оцінка продовольчої безпеки за умов забезпеченості та збалансованості основних продуктів харчування в Україні. У дослідженні показників самозабезпеченості та збалансованості використовувався кореляційний аналіз. In work the assessment of food security in the conditions of security and balance of the main food in Ukraine is carried out. In research of indicators of self-reliance and balance the correlation analysis was used.
Keywords: самозабезпеченість; збалансованість; продукти харчування; індикатори; self-reliance; balance; food; indicators; кафедра економіки праці та менеджменту