Сучасні технології автоматизації готельного номеру - Радько, Ігор Станіславович; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2015)
Сучасний розвиток світового готельного господарства базується на використанні різноманітних комп’ютерних технологій. Особливої популярності набуває процес комплексної автоматизації готельних підприємств. Готелі є досить специфічними об’єктами автоматизації. Modern development of the global hotel industry based on the use of various computer technologies. Particularly popular process becomes complex automation of the hotel enterprises. You have very specific automation objects.
Keywords: автоматизація; готельний бізнес; сучасні технології; automation; hospitality; modern technology; кафедра туристичного та готельного бізнесу