Лисицина, Юлія ВікторівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-06-242014-06-242014Лисицина, Ю. В. Вдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачем / Ю. В. Лисицина, Н. О. Стеценко // Актуальні питання технічних і математичних наук у XXI столітті : збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Україна, 15 квітня 2014 р. – К. : Центр Науково–Практичних Студій, 2014. - С. 26-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15531Створено безалкогольний напій на основі вишневого соку, який збагачений екстрактом стевії та концентратом сироватки. Напій не містить цукру та характеризується підвищеним вмістом амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, флавоноїдів, що дозволяє класифікувати його як лікувально-профілактичний. A soft drink based on cherry juice is enriched with extracts of stevia concentrate and whey. The drink contains no sugar and is characterized by a high content of amino acids, minerals, vitamins, flavonoids, to classify it as a preventive.uk-UKсоковмісний напійфункціональний інгредієнтсироваткаекстракт стевіїjuice-containing drinkfunctional ingredientwheystevia extractкафедра технології оздоровчих продуктівВдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачемArticle