Дмитро Граве – професор Київського університету - Юхименко, B. К.; Богатирчук, Анатолій Степанович; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2008)
Історична доповідь про життя та роботу видатного математика Дмитра Граве. Historical report on the life and work of the famous mathematician Dmitry Grave.
Keywords: відомий математик; Дмитро Граве; famous mathematician; Dmitry Grave; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.