Логістичні аспекти організації пакувального виробництва - Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович (My University, 2012)
Логістичний підхід до управління матеріальними потоками на підприємстві дає можливість максимально оптимізувати виконання комплексу логістичних операцій.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; пакувальне виробництво; логістика матеріальних потоків; роторно-конвеєрна машина; rotary conveyor machine; material flow logistics; packaging production