Визначення теплотехнічних параметрів кондиціонування повітря в процесах пророщування ячменю - Соколенко, Анатолій Іванович; Криворотько, Володимир Михайлович; Білик, Олена Анатоліївна; Максименко, Ірина Фаддеївна (My University, 2011)
Дослідженнями визначено причини і наслідки температурної нерівномірності, яка супроводжує аерацію пророщуваного зерна і можливості подолання вказаного недоліку.

The research identified the causes and consequences of the temperature irregularity, which accompanies the aeration of grain, which sprouted, and the opportunities to overcome this drawback.
Keywords: пророщення ячменю; параметри кондиціонування; germination of barley; parameters of the air conditioning; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій