Приготування курячого філе шприцьованого імбірним соком - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Макаров, Максим Андрійович; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2016)
Представлені теоретичні та експериментальні дослідження приготування курячого філе, шприцьованого імбирним соком за технологією «Sous Vide». Визначені оптимальні технологічні параметри процесу та обґрунтована доцільність використання імбирного соку. Встановлено що використання імбирного соку при приготуванні курячого філе за технологією «Sous Vide» допоможе одержати продукт з високими харчовими органолептичними показниками та зменшити втрати напівфабрикату. Theoretical and experimental researches of preparation of chicken fillet gluten-filled with ginger juice using "Sous Vide" technology are presented. The optimal technological parameters of the process are determined and the feasibility of use of ginger juice is substantiated. It has been established that the use of ginger juice in the preparation of chicken fillet using the technology "Sous Vide" will help to obtain a product with high nutritional organoleptic parameters and reduce the loss of semifinished products.
Keywords: sous vide; молекулярна кухня; куряче філе; імбирний сік; molecular cuisine; chicken fillet; ginger juice; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра готельно-ресторанної справи