Стан та перспективи малого і середнього підприємництва в Україні - Марков, Артем Владиславович; Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2015)
Представлено огляд тенденцій розвитку малого та середнього підприємництва В Україні, виділено проблеми та зазначено шляхи їх вирішення. The review of trends of development of small and medium business in Ukraine, highlighted these problems and their solutions.
Keywords: підприємництво; малий бізнес; business; small bines; кафедра економіки і права