Від розміщення ентолейтори при помелі зерна залежить їх експлуатаційна надійність, динамічна стійкість, рівень енерговитрат - Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Корж, Тамара Володимирівна; Містулова, Тетяна Євгеніївна (My University, 2003)
Досліджено вплив ентолейтора на вихід борошна при сортових помелах. Influence of entoleytors on flour output while quality grinding was examined.
Keywords: зерно; ентолейтор; борошно; вихід; grain; entoleytors; flour; output; кафедра технології зберігання і переробки зерна