Особливості формування і розвитку людського капіталу підприємств харчової промисловості - Лисак, Володимир Юрійович (My University, 2011)
На нинішньому етапі спостерігається перехід до постіндустріальної стадії розвитку. Вона характеризується впровадженням інноваційних технологій, в систему формування і розвиту людського капіталу. В умовах науково-технічного прогресу та швидкої зміни знань, необхідно по-іншому сприймати роль людини в процесі виробництва, а також потрібно здійснити пошук шляхів, які би дозволили поліпшити їх використання на підприємствах харчової промисловості. At this stage, there is a shift to post-industrial stage of development. It is characterized by the introduction of innovative technologies in the formation and develop human capital. The scientific and technological progress and rapid changes in knowledge, it is necessary to take a different role of man in the production process, and the need to search for ways that would allow them to improve use in the food industry.
Keywords: людський капітал; набір; адаптація; human capital; set; adaptation