Створення умов для інвестиційної безпеки підприємств харчової промисловості - Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2017)
Проаналізовано динаміку капітальних інвестицій в харчову промисловість; акцентовано увагу на необхідності інвестувати у систему управління безпечністю харчових продуктів; розглянуто заходи щодо зниження рівня ризику інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості при заданому рівні безпеки. The dynamics of capital investments in the food industry is analyzed; the emphasis is placed on the need to invest in a food safety management system; measures were taken to reduce the risk level of investment activity of food industry enterprises at a given level of safety.
Keywords: інвестиційна безпека підприємства; харчова промисловість; investment security; Food Industry; кафедра економіки і права