Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.
Keywords: інновації (кондитерські вироби); хлібопекарське виробництво; асортимент хлібобулочних виробів; підсолоджувачі; нутрієнти; безглютеновий хліб; innovations (confectionery); bakery production; assortment of bakery products; sweeteners; nutrients; gluten-free bread