Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2013-11-212013-11-212013Патент № 102496 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № a 201211759 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11545Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.otherм’ясна сировинаподрібненнякальцієвмісна добавкаmeat raw materialgrowing shallowkal'cievmisna additionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496)Other