Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496) - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2013)
Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.
Keywords: м’ясна сировина; подрібнення; кальцієвмісна добавка; meat raw material; growing shallow; kal'cievmisna addition; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів