Gulyy, IvanMironchuk, ValeriyZaets, YuliaKupchik, MichaelMank, Valeriy2013-01-302013-01-302003Technological innovations in the beet sugar production / R. Gulyy, V. Mironchuk, Y. Zaets, M. Kupchik, V. Mank // Bartes. - Berlin, 2003. – Р. 101-113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5867National University for Food Technologies occupies the leading position in the development of the technological innovations in the beet sugar production in Ukraine. Recently the researches on the development of the new technologies for extraction, purification and crystallization of saccharose have been carried out in National University for Food Technologies. Национальный Университет Пищевых Технологий занимает лидирующие позиции в развитии технологических инноваций в производстве свекловичного сахара в Украине. В последнее время исследования по разработке новых технологий извлечения, очистки и кристаллизации сахарозы проводятся и в Национальном Университете Пищевых Технологий.otherтехнологічні інноваціїtechnological innovationsтехнологические инновациикристалізаціятехнологічний об'єктелектричне обробленняочищенняcrystallizationtechnological objectelectrical treatmentpurificationкристаллизациятехнологический объектэлектрическая обработкаочищениякафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівTechnological innovations in the beet sugar productionArticle