Оксьоненко, С. М.Прохоров, Олександр Миколайович2013-11-042013-11-042001Оксьоненко, С. М. Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла / С. М. Оксьоненко, O. M. Прохоров // 67-а наукова конференція студентів, аспірантів і молоапх вчених, 24-25 квітня 2001. - Ч. 2. — C. 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10920Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.суслоступінь випаровуваннякоагульований азотmashdegree of evaporationcoagulated nitrogenкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвАналіз технологічних параметрів кип'ятіння суслаThesis