Аналіз технологічних параметрів кип'ятіння сусла - Оксьоненко, С. М.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2001)
Запропоновано новій метод варки пивного сусла під тиском. Отримані експериментальні дані якості сусла. A new method of brewing beer wort under pressure. Experimental data quality wort.
Keywords: сусло; ступінь випаровування; коагульований азот; mash; degree of evaporation; coagulated nitrogen; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв