Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2020-12-152020-12-152020Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Сovid-19 / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко В. Ф. Доценко // Global science and education in the modern realities-2020 : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 26-27 серпня 2020 р. – Сіетл, штат Вашингтон, США : «ISE & E» & SWorld спільно з KindleDP, 2020. – С. 284–287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32338В роботі розглянуто сучасний стан ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства в умовах розповсюдження коронавірусу Covid-19. Охарактеризовано основні інструменти розвитку підприємств харчування для утримання постійних відвідувачів та залучення нових під час пандемії Covid-19.In the work was considered the current state of the restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurant establishments in the conditions of Covid-19 coronavirus spread. The main tools for the development of food businesses to retain regular visitors and attract new ones during the Covid-19 pandemic are described.otherресторанний бізнесзаклад ресторанного господарствапідприємствопандемія Covid-19restaurant businessrestaurant establishmententerpriseCovid-19 pandemicкафедра готельно-ресторанної справиТенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19Thesis