Заплетнюк, Олександр Петрович2021-09-232021-09-232021Заплетнюк, О. П. Проект пекарні в місті Біла Церква з виробництва напіввипечених хлібобулочних виробів з застосуванням прискорених способів тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Петрович Заплетнюк ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 78 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35581otherшокове заморожуваннянапіввипечені виробиприскорені технології тістоприготуванняпекарнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект пекарні в місті Біла Церква з виробництва напіввипечених хлібобулочних виробів з застосуванням прискорених способів тістоприготуванняOther