Моделювання інноваційного процесу на основі теорії мультиплікатора - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2008)
В статті на основі статистичних даних розвитку інноваційної сфери в Україні проводиться моделювання інноваційного процесу на державному рівні на основі теорії мультиплікатора. In the article on the basis of statistical information of development of innovative sphere in Ukraine the design of innovative process is conducted at state level on the basis of theory of making of animated cartoon.
Keywords: інноваційний процес; мультиплікатор; process making of animated cartoon; кафедра економіки праці та менеджменту