Мехед, Роман ВасильовичСтрашинський, Ігор МирославовичГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна2023-01-112023-01-112019Мехед, Р. В. Актуальність використання харчових волокон в технології м’ясопродуктів / Р. В. Мехед, І. М. Страшинський, В. В. Гречко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 274–276https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38795М’ясо є важливим джерелом всіх необхідних поживних компонентів нашого щоденного раціону, оскільки воно містить більшість з незамінних амінокислот, жирних кислот, вітаміни і мінеральні речовини, які відсутні або обмежено містять харчові продукти на рослинній основі. Але м’ясо і м’ясопродукти позбавлені харчових волокон. Meat is an important source of all the necessary nutrients in our daily diet, as it contains most of the essential amino acids, fatty acids, vitamins and minerals that are absent or limited in plant-based foods. But meat and meat products are devoid of dietary fiber.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхарчові волокнам’ясопродуктиклітковинаfiberdietary fibersmeat productsАктуальність використання харчових волокон в технології м’ясопродуктівThesis