Дітріх, Ірина ВікторівнаТурковська, Юлія Леонідівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Функціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосування / І. В. Дітріх, Ю. Л. Турковська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26463Доведена доцільність використання дягелю лікарського для розробки рецептур нових видів страв ресторанної продукції функціонального призначення. It is proved expediency of use of diagel for development of formulations of new kinds of dishes of restaurant production of functional purpose.uk-UKдягель лікарськийстрави ресторанної продукціїфункціональний інгредієнтdagal medicaldishes of restaurant productsfunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФункціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосуванняThesis