Функціональні властивості дягелю лікарського та сфери його застосування - Дітріх, Ірина Вікторівна; Турковська, Юлія Леонідівна (My University, 2017)
Доведена доцільність використання дягелю лікарського для розробки рецептур нових видів страв ресторанної продукції функціонального призначення. It is proved expediency of use of diagel for development of formulations of new kinds of dishes of restaurant production of functional purpose.
Keywords: дягель лікарський; страви ресторанної продукції; функціональний інгредієнт; dagal medical; dishes of restaurant products; functional ingredient; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції