Технологічна модернізація економіки у контексті теорії економічного розвитку Й. Шумпетера - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2013)
Проаналізовано основоположні ідеї теорії економічного розвитку Й. Шумпетера, що дозволяють обґрунтувати витоки технологічної модернізації на основі інноваційної концепції. In the article the fundamental ideas of Schumpeter's theory of the economic development are explored, that allow to ground the sources of technological modernization on the basis of innovations conception.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; modernization of the economy; модернізація економіки; теорія економічного розвитку; economic development theory; Шумптер Йозеф; національна економіка