Неглазуровані цукерки (Патент на корисну модель № 10821) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2005)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, молочні продукти, жировий компонент, смакові речовини та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять суміш гідроколоїду, емульгатора та джерела ферменту інвертази.
Keywords: цукерка; гідроколоїд; емульгатор; фермент; інвертаза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; hydrocolloid; emulsifier; enzyme; invertase