Дніпро в поетичній творчості Т. Г. Шевченка - Синявська, Юлія Сергіївна (My University, 2014)
З'ясовано семантику частотного у Шевченковому доробку концепту «Дніпро» у його топонімічному та метафоричному вимірі. It was found in the frequency semantics Shevchenko heritage concept "Dnepr" in its place-and metaphorical terms.
Keywords: письменник; поезія; Тарас Шевченко; писатель; writer; poetry; Taras Shevchenko