Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаЯнюк, Тетяна Іванівна2014-03-032014-03-032008Зінченко, І. М. Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 74-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 21–22 квітня 2008 р. : матеріали конф. – К. : НУХТ, 2008. – С. 255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12913На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності.uk-UKхарчові концентратиїстівні грибисировинахарчові продуктивластивостіпищевые концентратысъедобные грибысырьепищевые продуктысвойстваfood concentratesedible mushroomsraw materialfood productspropertiesкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження технологічних властивостей продуктів нового поколінняThesis