Бабич, Ірина МихайлівнаЧурсіна, Ольга ОлексіївнаГержикова, Вікторія Григорівна2013-11-252013-11-252007Бабич, І. М. Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві / І. М. Бабич, О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 столітті : vатеріали 73-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К.: НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11626otherпомутніннячервоні виноматеріалирідкі желатинитанінифенольні речовинивиноградcolloidal hazered wine materialsliquid gelatintanninphenolic substancesgrapesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробствіThesis