Губеня, Вячеслав ОлександровичМахинько, Валерій МиколайовичАрсеньєва, Лариса Юріївна2013-03-042013-03-042007Губеня, В. О. Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість / В. О. Губеня, В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007. - Ч. 2. - С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6695Наведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.uk-UKхлібобулочні вироби антианемічного призначеннязалізодефіцитна анеміяносії двовалентного залізафортифіковані хлібобулочні виробифортифікація залізомantianemic bakery productsiron deficiency anemiaFe2+-compoundsfortified bakery productsiron fortificationкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якістьThesis