Стрілець, Ірина ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2018-04-102018-04-102015Патент на корисну модель № 103795 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Бісквітний напівфабрикат «Основа Для тортів» / Стрілець І. П., Корецька І. Л.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2015 07415; заявл. 23.07.2015; опубл. 25.12.2015, Бюл. № 24, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26929Бісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» з поліпшеними органолептичними показниками та збільшеним терміном використання тістової маси. Містить борошно пшеничне, меланж, цукор, модифікований крохмаль «Swely Gel Soft». Biscuit semi-finished product "Basis for cakes" with improved organoleptic parameters and extended service life of the test mass. Contains wheat flour, melange, sugar, modified starch "Swely Gel Soft".uk-UKбісквітний напівфабрикатBiscuit semi-finished productароматизаторflavorкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» (Патент на корисну модель № 103795 )Other