Бісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» (Патент на корисну модель № 103795 ) - Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2015)
Бісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» з поліпшеними органолептичними показниками та збільшеним терміном використання тістової маси. Містить борошно пшеничне, меланж, цукор, модифікований крохмаль «Swely Gel Soft». Biscuit semi-finished product "Basis for cakes" with improved organoleptic parameters and extended service life of the test mass. Contains wheat flour, melange, sugar, modified starch "Swely Gel Soft".
Keywords: бісквітний напівфабрикат; Biscuit semi-finished product; ароматизатор; flavor; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції