Щодо розширення фінансових інноваційних можливостей бюджетних установ - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2019)
Розглянуто специфіку використання загального та спеціального бюджетного фондів з урахуванням розширення фінансових інноваційних можливостей бюджетних установ, які є неприбутковими, шляхом виділення закладів освіти/науки зі змішаною формою спеціального фонду. Власні надходження бюджетних установ зі змішаною формою спеціального фонду отримуються закладами освіти/науки додатково і не включаються до спеціального фонду бюджету в частині фонду, яка отримана за результатами комерціалізації об‘єктів права інтелектуальної власності.
Keywords: комерціалізація об‘єктів права інтелектуальної власності; власні надходження бюджетних установ; змішана форма спеціального фонду; бюджетні установи; commercialization of intellectual property rights; own revenues of budgetary institutions; mixed form of special fund