Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему - Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Комаренко, Яна Анатоліївна (My University, 2013)
В статті розглянуто технологію солодкого емульсійного крему, виготовленого шляхом емульгування рафінованої дезодорованої соняшникової олії з водним розчином крохмалю та з додаванням наповнювачів. The article deals with the technology of sweet cream emulsion produced by emulsification refined deodorized sunflower oil with an aqueous solution of starch and with the addition of fillers.
Keywords: крем; емульсія; олія; згущувач; наповнювач; cream; emulsion; oil; thickener; filler; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів