Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаКомаренко, Яна Анатоліївна2013-10-032013-10-032013Радзієвська, І. Г. Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему / І. Г. Радзієвська, Я. А. Комаренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. – № 8 (105). – С. 12–13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10058В статті розглянуто технологію солодкого емульсійного крему, виготовленого шляхом емульгування рафінованої дезодорованої соняшникової олії з водним розчином крохмалю та з додаванням наповнювачів. The article deals with the technology of sweet cream emulsion produced by emulsification refined deodorized sunflower oil with an aqueous solution of starch and with the addition of fillers.otherкремемульсіяоліязгущувачнаповнювачcreamemulsionoilthickenerfillerкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівОкремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного кремуArticle