Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-02-092015-02-092014Задорожня, О. С. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2014. – № 152. – С. 297-301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19387У роботі досліджено вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві. Here we study the іnfluence of technological factors and shelf life of the degree of preservation of β-carotene in Shortbread.uk-UKпісочне печивоshortbreadпюре сирої морквиmashed raw carrotsпюре вареної морквиmashed cooked carrotsкаротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»carotene «Carrot Honey»кафедра готельно-ресторанної справиВплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіArticle