Yurchak, VeraHolikova, TatianaVerbiy, Victor2012-09-222012-09-222006Holikova (Yevseienko), T. The researching of technological parameters of pasta producing with quality improver / T. Holikova (Yevseienko), V. Yurchak, V. Verbiy // Global Safety of Commodity and Environment. Quality of Life, IGWT, Kyiv. - 2006, - Volume II. - P. 902 – 905.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2863The researching of enzymatic additive “Noopazyme” as improver in producing the pasta from baking flour that is topical today is presented in papers. The influence of “Noopazyme” on the technological processes of dough kneading and forming of products is installed. It gives the possibility to prove and regulate the technological parameters of pasta producing depending on quality of raw and applying equipment.enхлібопекарське борошнохлебопекарная мукаwheat flourякість макаронних виробівприготування тістаформування виробівобґрунтування технологічних параметрівкачество макаронных изделийприготовление тестаформование изделийобоснование технологических параметровquality of pasta productskneading of doughforming of productsproving of technological parametersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиThe researching of technological parameters of pasta producing with quality improver