Апроксимація обмежених розв'язків лінійних різницевих рівнянь з необмеженими операторними коефіцієнтами - Романенко, Вікторія Миколаївна (My University, 2011)
Отримані достатні умови наближення обмеженого розв'язку лінійного різницевого рівняння в банаховому просторі з кількома необмеженими операторними коефіцієнтами розв'язками відповідних задач Коші. Оцінена швидкість наближення.

Sufficient conditions are obtained for approximation of bounded solution of linear difference equation in Banach space with unbounded operator coefficients by solutions of corresponding Cauchy problems. Rate of approximation is estimated.
Keywords: задача Коші; лінійне різницеве рівняння; Банахів простір; cauchy problem; linear difference equation; Banach space; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.