Інтенсифікація процесу абсорбції за допомогою коливань різного масштабного рівня - Марценюк, Олександр Степанович; Копиленко, Анатолій Васильович; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна (My University, 2002)
Досліджено інтенсифікацію процесу абсорбції за допомогою коливань різного масштабного рівня. Запропоновано класифікаційну таблицю для орієнтовного визначення масштабних і частотних характеристик коливань в абсорбційних апаратах різних типів.
Keywords: інтенсифікація; процес абсорбції; коливання; масообмін; пульсацій ний рух; intensification of the process of absorption; vibration; mass transfer; pulsating motion; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв