Чи потрібен хлібозаводу інтернет? - Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна (My University, 2009)
Вивчено ступінь представлення хлібопекарських підприємств України в мережі Інтернет, здійснено аналіз наповнення їх сайтів.The degree of representation of bread-baking enterprises of Ukraine in a network the Internet, the analysis of the content of their websites.
Keywords: хлібозавод; bread-baking plant; хлібокомбінат; сайт; Інтернет; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; site; Internet