Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович (My University, 2021)
Результати досліджень зарубіжних споживачів підтверджують, що рослинні альтернативи м’ясної продукції готові купувати не тільки вегетаріанці, але й прихильники традиційної моделі харчування. Одним з головних питань все ще залишається ціна цього продукту.
Keywords: рослинна альтернатива; м’ясоімітуюча продукція; кафедра технології консервування; meat-imitating products