Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаПроцюк, Дмитро Сергійович2021-04-162021-04-162021Бендерська, О. В. Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції / О. В. Бендерська, Д. С. Процюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – C. 88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33319Результати досліджень зарубіжних споживачів підтверджують, що рослинні альтернативи м’ясної продукції готові купувати не тільки вегетаріанці, але й прихильники традиційної моделі харчування. Одним з головних питань все ще залишається ціна цього продукту.аналіз рикум’ясоімітуюча продукціяспоживаннякафедра технології консервуванняroar analysisconsumptionmeat imitating productsАналіз ринку м’ясоімітуючої продукціїThesis