Бандуренко, Галина МихайлівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2012-09-182012-09-182011Бандуренко, Г. М. Нова каротиновмістна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її використання / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, Т. М. Левківська // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 129-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2690Розглянуто можливість використання каротиновмісних порошків різного способу добування при виробництві сдобного печива. Розраховано економічні показники.Possibility of the use is considered carotin of containing powders at the production of rich cookie. Economic indicators are expected.otherхарчові добавкихарчові продуктипечивоß-каротинß-каротинdietary supplementscarrot powdercomplex processingfood productsbiscuitsB-caroteneморквяний порошоккомплексна переробкакафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНова каротиновмістна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її використанняArticle