Розвиток концепцій промислового виробництва - Колос, Ірина Василівна (My University, 2013)
Систематизовано теоретико-методичні положення концепцій промислового виробництва з виокремленням їх пріоритетів: кустарного, масового, ощадливого. Доведено доцільність впровадження принципів ощадливого виробництва в практику вітчизняних промислових підприємств.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; кустарне виробництво; масове виробництво; ощадливе виробництво