Функції і задачі інноваційного маркетингу - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2012)
Сьогодні першою стадією життєвого циклу об’єкта виступає інноваційний маркетинг. Інноваційний маркетинг – сукупність функцій виробничо-господарської діяльності організації, які спрямовані на оптимізацію і контроль за інноваційною і виробничо-збутовою діяльністю, на основі дослідження і активного впливу на ринкові умови підприємства. Today the first stage of the life cycle of the facility serves innovative marketing. Innovative Marketing - a set of industrial and economic functions of the organization, aimed at optimizing and monitoring innovation, production and sales management, based on research and active influence on market conditions the company.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інноваційний маркетинг; маркетинг інновацій