SADT моделі машин для пакування продукції в споживчу тару - Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Машини для пакування харчової продукції в споживчу тару відносять до багатопозиційних технологічних машин послідовної дії. Вони складаються з послідовно з'єднаних функціональних модулів та створюють матеріальні (передача виробів), енергетичні (привод рухомих елементів) та інформаційні (контроль і управління роботою) зв'язки між ними. Порядок розміщення та кількість цих модулів визначається послідовністю виконання технологічної операції пакування та числом переходів (робочих позицій), з яких вона складається.
Keywords: пакування продукції; споживча тара; моделі машин; упаковка продукции; модели машин; потребительская тара; packaging products; consumer packaging; model cars; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки