Осьмак, Олексій ОлексійовичСерьогін, Олександр Олександрович2014-03-202014-03-202011Осьмак, О. О. Методи переробки органічних відходів харчових підприємств у корисні енергоносії / О. О. Осьмак, О. О. Серьогін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011р. — Харків: ХДУХТ, 2011. — Ч. 2. – С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13295Обґрунтовано доцільність застосування газифікації з виробленням генераторного газу шляхом комплексної термоконверсії всієї маси органічних відходів в товарні продукти. Наведено основні параметри процесу газифікації рослинної біомаси. Expediency of gasification with the production of gas by generating complex termokonversiyi the total mass of organic waste into commercial products. The basic parameters of the gasification plant biomass.uk-UKрослинна біомасаplant biomassпромислові відходиindustrial wasteгазифікаціяgasificationкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра електропостачання і енергоменеджментуМетоди переробки органічних відходів харчових підприємств у корисні енергоносіїOther