Методи переробки органічних відходів харчових підприємств у корисні енергоносії - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011)
Обґрунтовано доцільність застосування газифікації з виробленням генераторного газу шляхом комплексної термоконверсії всієї маси органічних відходів в товарні продукти. Наведено основні параметри процесу газифікації рослинної біомаси. Expediency of gasification with the production of gas by generating complex termokonversiyi the total mass of organic waste into commercial products. The basic parameters of the gasification plant biomass.
Keywords: рослинна біомаса; plant biomass; промислові відходи; industrial waste; газифікація; gasification; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту