Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86687) - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна (My University, 2014)
Задачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.
Keywords: фарш; напівфабрикат; м’ясо механічного дообвалювання; кулінарні вироби; minced; prepared food; meat doobvalyuvannya mechanical; culinary products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів