Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаКоломієць, Наталія СергіївнаКаліцун, Марта ВолодимирівнаХоменко, Олеся Михайлівна2014-03-242014-03-242014Патент на корисну модель № 86687 Україна, МПК (2013.01) А22С 11/00. Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Коломієць Н. С., Каліцун М. В., Хоменко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 201307805 ; заявл. 19.06.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13396Задачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.otherфаршнапівфабрикатм’ясо механічного дообвалюваннякулінарні виробиmincedprepared foodmeat doobvalyuvannya mechanicalculinary productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86687)