Shcherbakova, SofiiaTyshchenko (Usatiuk), OlenaTsirulnikova, Vita2023-06-212023-06-212023Shcherbakova, S. Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption / S. Shcherbakova, O. Tyshchenko, V. Tsyrulnikova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 253https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40885The article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.enplant-based meat alternativesрослинні альтернативи м’ясуculinary productsкулінарна продукціяrestaurant establishmentsзаклади ресторанного господарстваsustainable consumptionвідповідальне споживаннякафедра готельно-ресторанної справиPlant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumptionThesis